Speaking
Spreek tot de verbeelding

Leer overtuigend een persoonlijk verhaal vertellen. Ontspannen en met plezier. En ontdek hoe je je publiek kunt boeien en raken. Zonder Prezi of Powerpoint.

Bekijk het aanbod

Speaking
Spreek tot de verbeelding

Authentiek spreken

Speciaal voor professionals, ondernemers, managers en leiders heb ik de training Authentiek Spreken ontwikkeld. Wil je net als ik ontspannen, met plezier en in een persoonlijke stijl voor groepen kunnen spreken? Wil je onafhankelijk van powerpoint of prezi een fantastisch verhaal kunnen vertellen aan je collega’s of klanten? Dan is deze training geschikt voor jou.

Voor wie? Beginnende en ervaren spreker
Hoeveel tijd? 1 dag
Wat kost het? € 595,– ex 21% BTW (NL edition)                   € 695,– ex 21% BTW (ENG edition)

My Story

Als leider of manager van een team wil je graag iets in beweging zetten, begrip kweken, teams aansporen, mensen van gedachten laten veranderen of hun gedrag beïnvloeden. Maar dat lukt alleen als je je toehoorders werkelijk kunt raken. Niet alleen in het hoofd, maar ook in het hart. En daarvoor heb je een goed verhaal nodig.

Voor wie? Ervaren spreker
Hoeveel tijd? 1 dag
Wat kost het? € 595,– ex 21% BTW

My Voice

My Voice is een unieke ééndaagse verdiepingstraining die voortbouwt op de grondbeginselen van Authentiek Spreken. In My Voice komt uitvoerig het gebruik van je stem bij het spreken in het openbaar aan de orde. Ook ontwikkel je meer bewustzijn op het unieke karakter van jouw stem en hoe je die kunt inzetten om de relatie met je publiek te versterken.

Voor wie? Ervaren spreker
Hoeveel tijd? 1 dagen
Wat kost het? € 575,– ex 21% BTW