Peter Simoons – Samenwerken

Beluister Podcast

Peter Simoons – Samenwerken

Na de inleiding van afgelopen week nu de tweede aflevering van De Koningstafel, met als gast Peter Simoons. Peter houdt zich met zijn onderneming Simoons & Company bezig met strategische allianties. Dat zijn samenwerkingsverbanden waarbij verschillende bedrijven gezamenlijk opereren om een meerwaarde te creëren. Peter leerde de kunst bij wereldspeler IBM, waar hij o.a. Philips als klant binnen moest halen een andere wereldspeler waarmee IBM o.a. door zijn toedoen later een strategische alliantie aanging. Peter’s hele leven staat in het teken van samenwerken. Hij vertelt openhartig over zijn persoonlijk leiderschap en de lessen die je uit fouten kunt leren. Half april vertrekt hij alleen voor een lang gedroomde voettocht naar Santiago de Compostela, een eeuwenoude pelgrimsroute, ook wel bekend als De Camino. Van zijn ervaringen zal hij onder de titel “The Camino Experience” verslag doen via zijn website www.simoons.com/camino Ook komt er een boek over zijn voetreis. Alle details hierover kun je vanaf 25 maart lezen op zijn website.

Een reactie op “Peter Simoons – Samenwerken

  1. Na het beschrijven van mijn Ideale levensloop in 2006 trok ook ik mijn “stoute”schoenen aan, liet achter mij wat mij zo dierbaar was, doch onvermijdelijk was het om eindelijk deze grote stap te zetten….ik vertrok met mijn wandelschoenen extra ingevet én een geleende rugzak op mijn rug met het vliegtuig naar Sevilla, daar brachten oude en nieuwe wegen mij te voet naar Santiago de Compostella, én uiteindelijk zelfs tot Finisterre, het einde van de wereld als bekroning op 2 maanden onderweg zijn,!.Onderweg met mijzelf en mijn pelgrimsvriend! De pelgrimstocht zette zich voort bij “thuiskomst”, mijn leven zou nooit meer zijn of worden zo ik het achter mij gelaten had. Een ontdekkingsreis ving aan, en meer en meer kom ik dichter bij mijzelf, mijn wens tot écht leven én mijn levensmissie die zo overduidelijk in mijn ideale levensloop beschreven staat..’ik ben onderweg’ zo is mijn antwoord als men mij vraagt hoe het ermee staat.. Onderweg wordt ik geinspireerd door velen, zo ook door de training eens bij Piet én het lezen van de Koningstafel ……ik herken mij in de uitspraak’ Leren is een ontdekkingsreis’ zo voelt het nog steeds ook al ben ik nu 6 jaar verder na de voettocht , volop in het leven staande.Ik verheug mij op verdere ontdekkingen en inspirerende @mail van The Needs, Wordt vervolgd, DICO.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *