Over Piet Hurkmans

Piet Hurkmans ondersteunt met zijn bureau The Needs organisaties en individuen in hun ontwikkeling naar authenticiteit.

Lees meer...

Over Piet Hurkmans

Aangenaam: Piet Hurkmans

Oprichter en drijvende kracht achter The Needs is Piet Hurkmans. Voordat hij in 2008 voor het zelfstandig ondernemerschap kiest, legt hij een boeiende en avontuurlijke route met opleidingen en werkervaringen af. Na zijn studies Letteren en Film- en Theaterwetenschap werkt hij eerst als programmamaker bij diverse publieke omroepen. Op zijn cv prijken diverse informatieve televisieprogramma’s en documentaires waaraan hij als producent verbonden was. In 1998 verruilt hij de omroepwereld voor een baan als communicatiemanager bij het Wereld Natuur Fonds. In 2005 volgt hij de opleiding Trainer/coach
en geeft hij zijn carrière een wending door voor Nieuwe Dimensies te kiezen, een bureau dat zich met workshops, trainingen en coaching richt op blijvende gedragsverandering van professionals.
Na 3 jaar is de tijd rijp om voor zich zelf te beginnen. De start van The Needs is een feit.

Met The Needs heeft Piet een duidelijke focus: het beste in teams en professionals naar boven halen. Om dat te bereiken spant hij 3 pijlen op zijn boog: speaking, mentoring en storytelling. Welke discipline je als manager, ondernemer, coach of team ook kiest: authenticiteit, (h)erkennen van talent en persoonlijke verhalen staan centraal. In uitdagende sessies, trainingen en ontwikkeltrajecten gaat Piet Hurkmans met je aan de slag om de gezamenlijke missie te volbrengen.

Maak hier een afspraak met mij

Je kunt hier een afspraak met mij maken. Voor een kop koffie, een lunch, een skypesessie of een wandeling. Het is mijn ervaring dat een persoonlijke ontmoeting altijd leerzaam is en iets oplevert. Druk op de onderstaande knop, bepaal hoe je contact met mij wilt en kies een tijd die jou past.

Maak een afspraak!