My Voice

Met je stem kun je veel meer dan informatie uitwisselen alleen. Stem je tone of voice en je lichaamstaal af op de woorden die je uitspreekt. Geef je performance een boost. En vertel op boeiende wijze een verhaal dat je publiek bij de strot grijpt.

Lees meer...

My Voice

My Voice

Verbeter je performance, vergroot je effectiviteit

Je publiek inspireren en enthousiasmeren is meer dan informatie delen alleen. Als je wilt boeien en verbinden met je presentatie dan is je stemgebruik doorslaggevend. In de training My Voice ontdek je de kracht en unieke klankkleuren van je eigen stem. Als je je daarvan bewust bent, dan kun je je stem veel beter afstemmen op je boodschap, je doelstelling en je toehoorders. My Voice is een unieke verdiepingstraining die voortbouwt op de grondbeginselen van ‘Authentiek Spreken’. Laat je stem voor je spreken en schrijf je nu in.

Jij en je stem: een krachtig duo

Je uitstraling én je stem zijn bepalend voor de impact van een gesprek, onderhandeling of presentatie. Je stem is als het ware de auditieve ondertiteling van je visuele indruk. Uit onderzoek van de Amerikaanse psycholoog Dr. Albert Mehrabian blijkt dat de woorden die je uitspreekt slechts 7% van de interactie met je publiek bepalen. Je lichaamstaal bepaalt 55% en de klank van je stem neemt 38% voor zijn rekening. Met andere woorden: HOE je iets zegt, heeft meer invloed dan WAT je zegt. Tijdens de training My Voice laat je vorm én inhoud samenwerken als een onverslaanbaar duo.

Afstemming verbale communicatie en lichaamstaal

In de training My Voice ontdek je de wisselwerking tussen verbale communicatie en lichaamstaal. Stap voor stap leer je hoe je lichaamshouding, ademhaling, handgebaren, gezichtsexpressie en oogcontact afstemt op je boodschap en je publiek. Tegelijkertijd leer je met stemoefeningen te variëren in volume, intonatie, dynamiek en toonsoort. Aan het einde van deze stemtraining beheers je de kunst van authentiek spreken tot in de finesses. Niet alleen vertel je op boeiende wijze een persoonlijk verhaal. Ook gebruik je het complete stempalet om je boodschap kracht bij te zetten.

Schrijf me in!

De Training

7 argumenten om in te schrijven voor My Voice

Spreek je als ondernemer, manager of directeur regelmatig voor kleine of grote groepen? Gun je zelf dan een onvergetelijke ervaring. Na deze beproefde, eendaagse stemtraining zullen je presentaties nooit meer hetzelfde zijn. Tijdens deze training boek je de volgende 7 resultaten:

1. Je leert je stem te gebruiken om je publiek te overtuigen en te beïnvloeden
2. Je geeft je verstaanbaarheid en hoorbaarheid een boost
3. Je verbetert met praktische oefeningen de wisselwerking tussen je ademhaling en stem
4. Je leert hoe toon, klankkleur en intonatie de interpretatie van je boodschap bepalen
5. Je ervaart hoe je onvoorwaardelijk een relatie opbouwt met je publiek
6. Je leert omgaan met gevoelsreacties op je stem. Denk o.a. aan sympathie, lachen, irritatie, of antipathie
7. Je ontdekt de kracht en uitstraling van je stem

Schrijf me in!

Investering

Jouw investering en extra’s

Wil je de vorm en inhoud van je presentatie laten samenwerken als een ijzersterk duo?
Investeer € 575,- (excl. btw) in een beproefde stemtraining die alles uit je stem haalt. Voor dit bedrag krijg je verder:

• een intensieve training in een kleine groep
• twee ervaren presentatietrainers die autoriteit op hun vakgebied zijn
• individuele coaching tijdens de training
• waardevolle feedback op je performance
• tientallen presentatietips
• aanvullend schriftelijk materiaal en literatuurlijst
• een uitgebreide, smakelijke en gezonde lunch op een inspirerende locatie

Schrijf me in!

Locatie & Tijden

Locatie & Tijden

De training My Voice wordt momenteel alleen op aanvraag in company gegeven. De training duurt een hele dag van 09.00-17.00 uur. Neem voor meer informatie contact op met Piet Hurkmans 06-54600332.

De trainers

Mariska WesselMariska Wessel is stemcoach, presentatiecoach en zangeres. Ze gebruikt haar expertise in ‘stemzaken’ en podiumervaring om mensen met meer plezier, ontspanning en overtuiging te laten spreken. Mariska heeft ruime ervaring in het trainen van sprekers in zeer gevarieerde vakgebieden, o.a. leidinggevenden, consultants, docenten, huisartsen, advocaten en congressprekers.

piet hurkmans zwPiet Hurkmans werkt als mentor in organisaties en bedrijven. Hij houdt zich bezig met potentieel- en talentontwikkeling van directies en hun medewerkers. Authentiek Presenteren en storytelling zijn werkvormen die Piet inzet om effectief gedrag en verbindende communicatie te bevorderen, zodat bedrijven betere resultaten behalen.

Testimonials

“Stemtraining heeft mij van ‘saaie spreker tot creatieve verteller’ gemaakt. Ik heb zoveel vrijheid en expressie in het spreken ontdekt, dat ik vaak zelfs mijn powerpoint achterwege laat”
Directeur Congresbureau

“Als docent had ik moeite om duidelijk hoorbaar te zijn. Als ik luider wilde spreken, werd mijn stem hoger en verloor ik juist autoriteit. Door stemtraining is mijn stem krachtiger geworden en sta ik weer met plezier voor een groep; of het nu 30 of 100 studenten zijn.”
Docent Wageningen University

“Stemcoaching is een absolute aanrader. Het bewust omgaan met mijn stem en ademhaling geeft zoveel rust in het spreken! De trainers weten de combinatie tussen techniek en ‘gewoon doen’ perfect in harmonie te brengen. Hun kennis, ervaring en creatieve aanpak maken deze stemcoaching tot een must.”
Businessmanager ING

Meer Testimonials……

`