My Story

Wil je collega’s of teams écht raken? Graaf dan in je herinnering naar persoonlijke anekdotes. Verpak de ontroerendste momenten in een professionele boodschap. En ervaar direct de kracht van storytelling om te boeien, te verbinden en te beklijven.

Lees meer...

My Story

My Story

Raak je publiek met een persoonlijk verhaal

Vertrouw als manager of leider op de kracht van storytelling. Persoonlijke verhalen brengen teams in beweging. Een goed verhaal raakt, inspireert, beïnvloedt en spoort aan. Om het gedrag van medewerkers of collega’s echt te veranderen, is storytelling een onmisbaar instrument. Tijdens de eendaagse training My Story ontrafel je stap voor stap het geheim van deze discipline. Na afloop ben je in staat om toehoorders te raken met een persoonlijk verhaal. In het hoofd én in het hart. My Story is een verdiepingstraining die voortbouwt op Authentiek Spreken.

ervaar de zeggingskracht van klassieke vertelkunst

Klassieke verhalen – zoals sprookjes en mythes – hebben je deels gevormd. Verhaal na verhaal heb je je persoonlijke bagage verrijkt met kennis en ideeën over empathie, respect, eerlijkheid, moed, trouw en doorzettingsvermogen. Klassieke helden demonstreerden hoe belangrijk het is om 100% ergens voor te gaan. Met hart en ziel versloegen ze draken, ontrafelden ze knopen en ontdekten ze de sleutel tot geheimen. Als je als manager invloed wilt uitoefenen, dan heb je met storytelling de sleutel tot succes in handen. Draai die sleutel om. En leer in één dag hoe groot de zeggingskracht van een universeel verhaal met jouw persoonlijke tintje is.

verpak persoonlijke anekdotes in professionele boodschappen

Tijdens de eendaagse training My Story pas je de grondbeginselen van een klassiek verhaal toe op anekdotes of ervaringen uit je eigen leven. Je leert om je ‘eigen geschiedenis’ te verpakken in een professionele boodschap met impact. Authenticiteit raakt, verbindt en geeft je recht van spreken. Als je overtuigd bent, hoef je nooit meer een ‘draak van een presentatie’ te geven. Hak de knoop definitief door. En schrijf je nu in voor My Story. Dan vertel jij binnenkort hartstochtelijk een persoonlijk verhaal dat boeit, raakt en mensen of veranderingen in gang zet.

Schrijf me in!

De Training

5 argumenten om in te schrijven voor My Story

Wat levert de training ‘My Story’ nu op? Als manager of leider pluk je direct de vruchten van deze interactieve, eendaagse sessie. My Story is een verdiepingstraining die voortbouwt op de inhoud
uit Authentiek Spreken. Als ervaren spreker boek je de volgende 5 resultaten:

1. Je krijgt direct bruikbare tips om je spreekangst te overwinnen en vol zelfvertrouwen voor een kleine of grote groep te staan
2. Je werkt aan een ‘open’ basishouding en je ontdekt hoe belangrijk lichaamstaal en de ‘tone of voice’ voor de overtuigingskracht van je presentatie zijn
3. Je leert om je persoonlijke ‘geschiedenis’ te combineren met universeel herkenbare, menselijke thema’s
4. Je componeert een krachtig, authentiek verhaal met een kernboodschap die professionele impact heeft
5. Je ontvangt praktische feedback en tips om je persoonlijke verhaal uit te bouwen en inhoudelijk krachtiger te maken

Schrijf me in!

Investering

Jouw investering en extra’s

Wil je op boeiende wijze een persoonlijk verhaal met zeggingskracht leren vertellen? Investeer
€ 595, – (excl. btw) in deze beproefde, gewaardeerde trainingsmethode. Voor dit bedrag krijg je verder:

• een intensieve training in een kleine groep
• twee ervaren presentatietrainers die autoriteit op hun vakgebied zijn
• individuele coaching tijdens de training
• waardevolle feedback op je performance
• tientallen presentatietips
• aanvullend schriftelijk materiaal en literatuurlijst
• een uitgebreide, smakelijke en gezonde lunch, plus een heerlijk diner op een inspirerende locatie

Schrijf me in!

Locatie & tijden

LOCATIE & TIJDEN

De storytellingtraining My Story wordt momenteel alleen op aanvraag in company gegeven. De training duurt een hele dag van 09.00-21.00 uur. Neem voor meer informatie contact op met Piet Hurkmans 06-54600332.

De trainers

mieke bouma zwart witMieke Bouma is initiatiefnemer van de Storytelling Academy, die als eerste en enige in Nederland een opleiding biedt voor Chief Storytelling. Verhalen vormen de rode draad in haar leven. Met storytelling helpt ze mensen en organisaties bij het vinden en vertellen van hun unieke verhalen. Ze is auteur van “Storytelling in 12 stappen, op reis met de held” (2010) en van “De Held in je eigen verhaal – het pad van persoonlijk leiderschap” (2012.) en “Waarom de Heks in de oven verdween” (2014)

piet hurkmans zwPiet Hurkmans werkt als mentor in organisaties en bedrijven. Hij houdt zich bezig met potentieel- en talentontwikkeling van directies en hun medewerkers. Authentiek Presenteren en storytelling zijn werkvormen die Piet inzet om effectief gedrag en verbindende communicatie te bevorderen, zodat bedrijven betere resultaten behalen.

`