Inspiratie

In mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling heb ik gebruik gemaakt van verschillende bronnen. Ik wil ze graag met je delen omdat ze voor mij van grote betekenis zijn geweest. Voor mijn eigen groei en ook in mijn werk met klanten. Voor het hervinden van mijn eigen authenticiteit.

Lees meer...

Inspiratie

Door in contact te komen met deze inspiratiebronnen ben ik een prettiger mens voor mijzelf en mijn omgeving geworden. Ik ben veel effectiever geworden, mijn relaties met geliefden, familie, vrienden, klanten en netwerkcontacten zijn aanzienlijk verbeterd. Ik heb minder stress, heb plezier in mijn werk en ben meer dan voorheen bereid uit mijn stagnerende patronen te stappen. Ik ben beter gaan luisteren en hoef lang niet meer zo vaak als voorheen gelijk te hebben. Ik oordeel minder. Ik heb beperkende overtuigingen overboord gezet, heb nieuwe helpende overtuigingen aangenomen.

Ik investeer heel bewust in persoonlijke ontwikkeling om zo een beter mens en een betere leider te worden. Het is een doorlopend proces. Ik raadpleeg ze telkens opnieuw en kom dan – tot mijn verrassing – iedere keer weer tot nieuwe inzichten. Graag deel ik deze bronnen met jou. Wellicht vind je er iets in dat jou inspireert.

Boeken

DVD’s