Goede voornemens? Overwin je spreekangst

Lees meer

Goede voornemens? Overwin je spreekangst

Voor de meeste mensen is spreken voor een groep een gruwel die ze liever uit de weg gaan. En als dat niet echt kan vanwege je werk of om andere redenen, dan lig je er wakker van, maak je je vooraf druk, of nog erger.. je bent doodsbang voor het geven van die ene presentatie. Je weet dat presentatie- en communicatievaardigheden van cruciaal belang zijn voor je zakelijke succes, maar zoals het nu gaat, kost het je zelfvertrouwen.

Als je nog niet echt een goed voornemen hebt voor 2015, zou ik zeggen ‘hoe zou het zijn om dit jaar je spreekangst de wereld uit te helpen en daarmee je zakelijke maar ook persoonlijke succes te vergroten?’. Maak het voornemen nú om te werken aan je zelfvertrouwen om voor een groep een presentatie of speech te geven. Leer om te gaan met spreekangst. Na een training Authentiek Spreken is dat echt niet meer nodig! Verbeter je presentatievaardigheden en kom in een veilige omgeving samen met anderen leren hoe je verbinding maakt met je publiek. Velen gingen je inmiddels voor. Lees hier hun bevindingen.

We werken in kleine stappen aan het overwinnen van je spreekangst. Je zult nooit een stap nemen die te groot is voor je. Als je dezelfde stap nog een keer maakt, zul je merken dat je er al minder of helemaal geen moeite meer mee hebt. Aan het eind van de dag zul je merken dat je een enorme sprong hebt gemaakt. Je zult feedback van anderen ontvangen over kwaliteiten die je al hebt maar misschien zelf niet ziet. Aan het einde van de dag spreek je vol vertrouwen, met plezier en zonder enige voorbereiding zonder moeite voor een groep. Je zult er klaar voor zijn om voor elke denkbare groep te spreken, je zult zonder vrees bereid zijn ‘meters te gaan maken’ als spreker om zo gaandeweg je talenten te ontwikkelen.

Reken voor eens en voor altijd af met je spreekangst, die je misschien is aangepraat, die je door vervelende ervaringen hebt opgebouwd. Ontdek hoe groots je werkelijk bent. DE methode die we gebruiken is zó eenvoudig dat iedereen het kan. Succes gegarandeerd! Neem je nu voor om af te rekenen met je spreekangst en te gaan voor zakelijk en persoonlijk succes in 2015.

Meld je nu aan en je zult dit ervaren als een van de beste voornemens die je ooit met nieuwjaar nam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *